Queres saber máis sobres as algas galegas, cómo se poden empregar na cociña, coñecer recetas, ou que propiedades beneficiosas teñen na nosa sáude?
Dende o Centro Social de Boiro en colaboración co departamento de medioambiente organizaremos unha xornada sobre as algas mariñas, as súas propiedades e usos.
O curso terá unha parte teórica, unha saída práctica á praia e unha degustación de platos cociñados cas algas nun restaurante.
Datas:
1ª Edición: 19(de 16h a 21.30h) e 20 de xullo(10.30 a 14h)
2ª Edición: 9 (de 16h a 21.30h)e 10 de agosto(10.30 a 14h
Prezo: 12 euros(inclúe a formación teórica, a sáida á praia e a degustación de recetas de cociña)
Inscricións: Centro Social de Boiro, no teléfono 981842635 ou no mail omix@boiro.org
Ningún comentario:
Publicar un comentario